пʼятниця, 7 жовтня 2016 р.

Папка - мотиватор


Довго думала як назвати це творіння, адже це і не альбом і не блокнот, а і те й інше водночас!
"Папка - мотиватор" - така назва спала мені на думку, коли я переглядала фотографії. Чесно кажучи, чоловіча тематика мені нова, тому експериментувала постійно. Розміри папки 23*23, висота корінця - близько 8 см.


Проект виявився дуже цікавим, не схожим на інші. Мені надзвичайно сподобався як сам процес створення так і результат. Папка стане чудовим і оригінальним подарунком.

Ну а тепер гляньмо всередину!




Папка має два розвороти. На кожній сторінці є картка з мотиваційним написом. Написи ущільнені картоном і зафіксовані лише скраю, тому виконують роль кишень.




Далі - велика кишеня! В неї може поміститися дуже багато всього - як фотографій так і записів. А, може, й планів... 


Наступна сторінка присвячена подорожам. Натхнення, планування, спогади - все вміститься тут. Цікава й інтерактивна сторінка. Звісно ж, невеличка накладна кишенька спереду збереже фотографії, карти, квитки, листівки тощо. Тут є бокова "розкладушка", яка тримається на магнітах.


всередині розкладушки є прозора кишенька, яка тримає в собі теги з написами Куди поїхати та Що подивитися. Це зроблено для планування подорожей. А щоб цікавіше було планувати, збоку є карта, складена в невеличкий прямокутничок, приблизно 7*10 см.


Хоч карта зовсім не мала, а повноцінного формату А4. Тут мені навіть довелося познайомитися з мистецтвом орігамі й згадати навички нарисної геометрії.


Наступний розворот присвячений науковим ідеям. Хлопець, який отримав у подарунок цю папку, захоплюється наукою, тому здогадуюся, що ця сторінка буде заповнена першою))

Маленький блокнотик з лампочкою призначений для миттєвих записів найрізноманітніших ідей. Він надійно зафіксований поясочком з відштампованим написом.


Конверт на магнітних застібках дуже місткий. До того ж, за конвертом є кишеня, в яку міститься складений удвоє А4.


На дні папки знаходиться блокнот з тримачами для ручки. Блокнот не простий, а тематичний - створений для запису своїх життєвих цілей та плану їх досягнення. застібається на магніт.


 Цей блокнот не лише застібається, а й повністю тримається на магнітах! І досить надійно. Але для зручності, щоб робити записи, його можна легко "зняти" з місця. 



Використані матеріали: 
Папір ТМ Rosa
за чіпборд дуже дякую Scrapochka.com
трафарети й художні матеріали - ТМ Фабрика Декору

 Ех, скоро навчуся знімати відео! Обіцяю) Тоді буде ще цікавіше.

З величезною радістю почитаю ваші коментарі і думки щодо цього проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

4-й етап Арт-марафону. Летерінг

Я чекала на оголошення четвертого етапу Арт-марафону і внутрішній голос мені підказував, що буде леттерінг. Чекала і боялася... це вже не п...