середа, 30 вересня 2015 р.

Блокнот ручної роботи

Цей блокнот був зроблений у подарунок на 27-річчя одній чудовій дівчині. 

Його особливість полягає в тому, що це не просто блокнот, а збірник "віш-лістів". Його власниця обожнює складати різноманітні списки й плани на майбутнє, тому ідея з цим блокнотом народилася сама собою. 


Формат блокноту А5, його обкладинка текстильна, замість кілець було вирішено скріпити його рожевим вощеним шнуром. 


Блокнот містить 5 розділів для планувань, підібраних відповідно до інтересів власниці - 27 барів, фільмів, книг, місць та обіцянок. У кожному розділі є 27 пунктів, які власниця має заповнити та виконати протягом року.


На зворотній стороні розділювача є місце для фото з готовим підписом, тобто таке-собі завдання, яке вона повинна буде виконати. Також є невеличкий тег для дати, коли буде зроблене фото. Підкладка під фото зроблена у вигляді конверту, в який можна вкласти якісь пам'ятні дрібнички чи нотатки. 



Сторінки блокноту оформлені таким чином, що є можливість записати пункт плану, "чек-бокс" для відміток про виконання, а в кінці розділу є місце для нотаток.


Гадаю, про такий подарунок мріє кожна дівчина.

1 коментар:

  1. Надія Лохвінська29 жовтня 2015 р. о 18:09

    Шикарна ідея блокноту ��. Собі захотілось такий зробити

    ВідповістиВидалити

4-й етап Арт-марафону. Летерінг

Я чекала на оголошення четвертого етапу Арт-марафону і внутрішній голос мені підказував, що буде леттерінг. Чекала і боялася... це вже не п...